ovo ću reći samo vama

subota, 26.07.2008.

Živi ili izumrli-pitanje je sad!

Kako se ovih dana priča samo o "doktoru za genocid", Radovanu Karadžiću, alias: Draganu Dabiću. PA se ide ispitivati kakve je palačnike jeo i još neke gluposti koje zanimaju jedino niske građanske mase, koje u nedostatku "Farmi","Big Brothera" i ostali realitya, vire u čiji god život stižu, uključujući i u živote ratnih zločinaca. Kako sam nešto tumarao internetom, pronađem web site tkz. "Ravnogorskog Četničkog pokreta". I kada sam već bio tamo, odlučim ja čitati šta ti ljudi pišu. Nikad nisam vidio toliko mržnje i bijesa u jednom tekstu. Članci im glase:"Tadiću konju", "Tražimo Borisovu glavu", "Sloboda za Radovana", u kojima su iznijeli takve gluposti, da sam se uz svu strahotu kojom je zračio tekst, morao i podsmjehnuti. A za one željne mistike, tu je i pitanje:"Gdje je čičin grob", u kojem avanturistički nastorjen četnički novinar ispituje ko je i zašto sakrio grob Draže Mihalovića ( četničkog generala iz II svjetskog rata).Zato sam za vas pored Ravnogoraca, odlučio potražiti još profašističkih i pročetničkih organizacija, koje obitavaju u Republici Srpskoj i u bratskoj im Srbiji, pa čak i u Kninu. Najstarjija organizacija, tog tipa je :"Crna ruka", koja je preživjela i surovi komunizam i živjela u ilegali od 1945 do 1992, a i danas legalno djeluje. Za vrijeme II svjetskog rata nosila je ime "Ujedinjenje ili smrt", a moram li istaknuti da su članovi ove organizacije orgijali po Bjeljini i istočnoj Bosni, i Baranji, za vrijeme minulog rata. Zatim slijedi "Klerofašistička Otadžbinska organizacija Obraz", koji su prvi reagovali nakon hapšenja ratnog zločinca,čovjeka optuženog za genocid, deportacije Musliman i Srba, prekomjerno granatiranje Sarajeva, ubojstvo 1601 Sarajevsko djete, paljenje kuća i vjerskih objekata, zvjerske likvidacija 8,500 Srebreničana,teška kršenja Ženvenske konvencije i još brojna druga zlodjela.Kada sam gledao video prosvjeda u Beogradu,mislio sam da je riječ o juniorskom,omladinskom ogranku organizacije, ali po gramatici i pravopisu na njihovm oficijalno web site-u, čini mi se da su svi takve. Djeca od 14 godina! Upravo bi nam oni trebali govoriti i ratu i herojima.Pored ovih ,moram spomenuti i Srpsku Radikalnu stranku, koja je na poslijednim izborima u Srbiji dobila 45 % glasova. Jedna ocvala nacionalistica iz njihovih redova, prva je prijetila Borisu Tadiću.Pored ovih postoje i light vezije četničkih jedinjenja , kao što su "Za povrat Krajine", "Zamisli Srbiju", "Četnik" i drugi. ŠTa reći. Nakon 63 godine, kako su Evrpoljani rekli:"NE" neonacizmu,fašizmu i rasizmu, u Srbiji,koja se pretrgla da bude Evrposka zemlja, postoje organizacije koje se javno zalažu za ubistva Muslimana, Hrvata i Roma u okviru "vekovnih Srpskih granica" Virovitica-Karlovac-Karlobag.
U utorak se sprema najveće četničko orgijanje, koje je Srbija vidjela. Barem tako slavodobitno najavljuju na stranici Ravnogorsko četničkog pokreta. "Očekujemo 100 000 ljudi".Teško će to ići, radikalna Slavenska braćo.Pa niste Ceca, da napunite Marakanu. Ali možda i bude makar 50000, jer kako se vidi na ovim stranicama, normalna Srbija će se duga hrvati za zaostalom,provincijalskom,pročetničkom Srbijom.
U nastavku nekoliko slika koje sam pronašao:

Ravnogorski četnički pokret na godišnjem saboru u Manjači (mjestu u kojem je otvoren prvi konc-logor nakon Aushwitza)

Image Hosted by ImageShack.us


Nadam se da Srbija ovako ne vidi svoju budućnost. (djete od jednog članova Crne Ruke, koji se pojurio pohvaliti kolegama Četnicima)

Image Hosted by ImageShack.us


Organizacija "Obraz" učestvuje u organizaciji prosvjeda za slobodu Karadžića. Na slici pored zanimljivog naslova profašističkih novina "Pečat", je i brat Dr. Dabića Luka KAradžić. (na prosvjedima bio i Bora iz Riblje Čorbe)

Image Hosted by ImageShack.us

26.07.2008. u 20:45 • 7 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (3)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (4)
Srpanj 2008 (9)
Lipanj 2008 (12)
Svibanj 2008 (9)
Travanj 2008 (18)
Ožujak 2008 (20)
Veljača 2008 (19)
Siječanj 2008 (34)
Prosinac 2007 (13)
Studeni 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Na blogu, će te moći pronaći TV, filmske,muzičke ,sportske kritike. Stvari iz mog grada i moje zemlje. Sve u svemu... Vidjet će te. Obećavam vam, da ako jednom dođete da se nikad nećete pokajati i da će te i u buduće biti stalan posjetitelj ili posjetiteljka bloga "Ovo ću reći samo vama" , na farkoparody.blog.hr
smijeh


Created by Crazyprofile.com


Stari(ali još uvijek zanimljivi) postovi od 04.07.2008
Bilo kuda cirkus svuda
Zločin bez kazne
Kleopatra unosi nemir
Antibosanstvo i kako ga liječiti?
Godine su prošle pune muka
Živi ili izumrli-pitanje je sad!
Američki teror i na Olimpijskim igrama?
Parade pijanstva i kiča...
Izbori u blogerovoj zemlji!
Welcom elijans
Teška sudbina malog Fadila !

ZANIMLJIVE STVARČICE:




Upoznajte Sibija,mog virtualnog ljubimca:





adopt your own virtual pet!




Odkud vi ovdje...





Izjave za pamćenje:

"U Bosni ni lokum nije rahat"
"Bilo kuda korpucija svuda"
"Mito iz srca Ivančice"
"U studenskim domovima je sve Takec Makec"
"Ako ti dođem, pa se vratim"
"Nemoj da moram ustajati znaš da imam hemoroid"