ovo ću reći samo vama

petak, 18.07.2008.

Kleopatra unosi nemir...

Ako ste mislili da je riječ o Egipatskoj kraljici Kleopatri i njenoj ljubavi sa Markom Antonijem, grdno se varate.Naime Kleopatra je umjetničko ime za najpoznatiju Balkansku prorčicu. Prije nego pomislite da je riječ o nekoj srednjovječnoj ženi koja čita iz guze,čaja, graha ili pljuvačke, ili možda o nekoj koja za 3.64 po minuti lupa ko Maksim po diviziji, dozvolite mi da vam ispričam priču o toj Kleopatri. Istina je da je ona srednjovječna, ali nekako se nemogu oteti tom dojmu da ta žena ima nešto u sebi što bi penzića odgovorilo da zove Kunolovca. U jednoj emisiji joj se javila gospođa iz mog grada, koja je zatražila savjet u bezizlaznoj situaciji, jer je pred deložacijom iz stana , a sin joj je narkoman. Kleopatra joj je rekla da njenom sinu prijeti veća opasnost od droge, a to je urušavanje diskoteke "XL", koja će se, prema Kleopatrinim riječima urušiti za vrijeme gostovanja jedneog bosansko-hercegovačkog pjevača. Ovo je odmah uzdrmalo moj grad , u kojem se na podnevnim ispijanjima kafe (kahve/kave) rofl, prepričava ovo jezivo proročantvo ove žene.Kako Kleopatra zna za "folkište XL", ne zna niko.Ali kako je XL sagrađen na drugom spratu ogromne robne kuće bez lokacijske dozvole, a očevidci govre kako su prisustvovali rušenju jednog od presudnih stubova , na kojem cijela zgrada stoji, te da je pitanje kada će se ova diskoteka urušiti. Ja sam lično mišljenja da će ta diskoteka u koju svaku večer, dolaze najveće "zvijezde vlastitog dnevnog boravka", vjerovatno pasti, jer sam prilikom sjedenja u njihovoj bašti i ispijanju CeDeViTe sa prijateljima, otišao u WC, u kojem sam vidio da zid očigledno puca i da u njemu postoje takve pukotine da u njih može ući prst odraslog čovjeka. Neki pak govore da su sve to naručili konkurenti ove diskoteke, kao bi rastjerali "gasterbajtersku mladež" koja se sjatila u sva moguća mjesta u kojima se sluša Ceca,Seka,Indira i ostale.
Kleopatra je dosada jasno rekla :"Radikali će izgubiti izbore" (2 mjeseca prije raspisivanja izbora), "Srbija će pobijediti na Eurosnogu" (4 dana prije Srbijanskog nacionalnog izbora). 20.8.2007 rekla je da joj je Makedonija draga zemlja , ali da se boji da će najvrijedniji grumen zlata prestati sijati u jesen zbog brzine. Koliko sam ja usio skužiti riječ je o pogibiji Toše Proeskog.
Bilo kako bilo, njeno mišljenje se nemože zanemariti, jer je neke događje uistinu milimetarski pogodila, a neke fulala, kao što su da će u Hrvatskoj na vlasti biti bitka u kojoj će pobijediti Golijat. (Pa nije SDP golijat?!rofl)
U spomenutu diskoteku stižu Boabn Rajović ( Crna Gora), nakon njega Baja (nije valjda Mali Knindža), i Mile Kitić ( obožavan od ženske publike zbog prezimena, a rođen je u BiH) Ja samo znam da ću kao i dosad u širokom luku izbjegavati tu diskoteku, što zbog mogućeg rušenja, što zbog nepodnošljivog seljakluka lokalnih bauštelaca....
Samo se bojim da ćemo na kraju svi pjevati:"Srušilo se sve"

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

18.07.2008. u 20:29 • 12 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (3)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (4)
Srpanj 2008 (9)
Lipanj 2008 (12)
Svibanj 2008 (9)
Travanj 2008 (18)
Ožujak 2008 (20)
Veljača 2008 (19)
Siječanj 2008 (34)
Prosinac 2007 (13)
Studeni 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Na blogu, će te moći pronaći TV, filmske,muzičke ,sportske kritike. Stvari iz mog grada i moje zemlje. Sve u svemu... Vidjet će te. Obećavam vam, da ako jednom dođete da se nikad nećete pokajati i da će te i u buduće biti stalan posjetitelj ili posjetiteljka bloga "Ovo ću reći samo vama" , na farkoparody.blog.hr
smijeh


Created by Crazyprofile.com


Stari(ali još uvijek zanimljivi) postovi od 04.07.2008
Bilo kuda cirkus svuda
Zločin bez kazne
Kleopatra unosi nemir
Antibosanstvo i kako ga liječiti?
Godine su prošle pune muka
Živi ili izumrli-pitanje je sad!
Američki teror i na Olimpijskim igrama?
Parade pijanstva i kiča...
Izbori u blogerovoj zemlji!
Welcom elijans
Teška sudbina malog Fadila !

ZANIMLJIVE STVARČICE:




Upoznajte Sibija,mog virtualnog ljubimca:





adopt your own virtual pet!




Odkud vi ovdje...





Izjave za pamćenje:

"U Bosni ni lokum nije rahat"
"Bilo kuda korpucija svuda"
"Mito iz srca Ivančice"
"U studenskim domovima je sve Takec Makec"
"Ako ti dođem, pa se vratim"
"Nemoj da moram ustajati znaš da imam hemoroid"